Jubilarna “Anias de Moras” radionica tradicionalih sapuna

Radionica sapuna je doista jedinstvena, otkrio sam to prije nekoliko godina prvim polaznicima koji su htjeli promjenu u svojoj kupaonici. Htjeli su komade prirodnih sapuna, bez umjetnih boja i mirisa, sintetskih dodataka i potencijalno kancerogenih kemijskih dodataka. Bila su to lijepa druženja gdje sam bez naknade podučavao sve zainteresirane kako da rade prirodnu kozmetiku – sapune na tradicionalan način, bez kuhanja i već gotovih baza.

Nekoliko stotina polaznika koji su htjeli ostavili su svoje komentare ispod plana i programa radionice sapuna:

http://anias-de-moras.com/radionice/tradicionalna-izrada-sapuna/

130 educiranih polaznika, radionice sapuna, u manje od dva mjeseca! Jako sam sretan i ponosan na sve vas koji ste u želji za promjenom i zdravijim načinom života došli na ovu radionicu…

U svečanom vas tonu pozdravljam i veselim se što se uskoro približavamo TISUĆITOJ radionici izrade “Tradicionalnih sapuna”.

I za kraj, hvala Petri Golčić, jednoj od polaznica ove radionice, što je s nama podijelila svoj predivan projekt… SVAKA ČAST Petra!

Za “Večernji list”, Ivana Galešić: “Violončelistica radi mirišljave sapune i šampone za – pse!

Prirodni aromaterapijski proizvodi za pse. Zašto ne? Šamponi, sapuni, njegujuće mješavine za kožu i dlaku pasa, ulja za kožne probleme, artritis, cirkulaciju, protiv krpelja ili za ublažavanje straha i agresivnosti. Petra Golčić, mlada violončelistica, nekoliko godina proizvodi prirodnu aromakozmetiku. Prošla je različite radionice i, kaže, danas ona i njezin pas Kasja, koriste samo onu kozmetiku koja izađe iz njihove kuhinje.

Petra Golčić

Petra Golčić

“Isprobavala sam prirodnu kozmetiku na sebi, prijateljima i rodbini. Kad sam se uvjerila u kvalitetu, počela sam raditi za širu publiku pa i pseću” – objašnjava. Aromaterapijski proizvodi za pse – šampon za ljepšu dlaku od 80 kuna, uljne mješavina protiv krpelja, za smirivanje od 40 kuna ili sapun “dlakava ljubav” za 25, kaže Petra, netoksični su i ne iritiraju.

Izrađuje i kozmetiku za ljude – kreme za lice i tijelo, protiv akni, za brijanje ili kreme s eteričnim uljem čempresa i kadulje za celulit od 150 kuna, dezodoransi za 60 kuna. Sapuni s crvenom mandarinom za smirenje, ružmarinom, paprenom metvicom, ljiljanom… već od 15 kuna. Dekorativna kozmetika – puder, tekući ili u prahu – kombinacija gline, rižinog pudera i praha kestena, od 200 kuna, sjenila… Petra sve sama pripravlja, po narudžbi, a sastojci su, kaže, 100 posto prirodni. Svoje prirodne proizvode AromAntique, prodaje preko WooHoo platforme (http://woohoo.hr/profili/aromantique-55500), Facebooka, ali može je se vidjeti i na raznim sajmovima po gradu.

.

Saša Radulović, aromaterapeut i voditelj u “Anias de Moras”

http://www.anias-de-moras.com & http://www.facebook.com/aniasdemoras

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s