RAINDROP

Raindrop tehnika je specifična tehnika nanošenja većih količina kemotipiziranih eteričnih ulja na područje kralježnice sa svrhom tretiranja tegoba poput skolioza i kifoza, išijasa, boli kralježnice i okolnih mišića, raznih infekcija virusima i bakterijama, multiple skleroze, bolne ukočenosti mišića, leđa i sličnih tegoba, a posebno se djelotvornom pokazala u opuštanju od stresa. Ova tehnika pomaže tijelu da samo korigira iskrivljenja kralježnice i druge poremećaje, te da ga dovede u strukturalni i energetski balans.

Raindrop tehnika temelji se na staroj teoriji da su mnoga iskrivljenja kralježnice posljedica virusa ili bakterija koje se nalaze uzduž kralježnice i uzrokuju upale koje stežu i grče okolno mišićno i vezivno tkivo, pa time iskrivljuju i samu kralježnicu.

S obzirom da se na tržištu nude različite varijante ove tehnike, ova radionica raindrop tehnike prilagođena je medicinski i farmakološki utemeljenim činjenicama o dokazanomdjelovanju kemotipiziranih eteričnih ulja, pritom ne negirajući i njihovo “energetsko” djelovanje. Na radionici se ne radi s gotovim mješavinama čiji je sastav poznat samo “školama” aromaterapije ili drugim distributerima eteričnih ulja pa su terapeuti prisiljeni kupovati od njih gotove smjese umjesto da ih sami spravljaju. Smatram da je vrlo važno da svaki terapeut i klijent znaju koja eterična ulja i zašto ulaze u mješavine, te koje je njihovo djelovanje. Eterična ulja s kojima svaki polaznik radionice  radi jasno su kemijski i botanički definirana (kemotipizirana) jer jedino rad s takvim eteričnim uljima daje rezultate.

Ono što donosi zapanjujuće rezultate  je nježno djelovanje eteričnih ulja, pa nije ni čudo što ovu tehniku neki zovu «kiropraktičar iz bočice». Pomno odabrane kombinacije eteričnih ulja koje se koriste u ovoj tehnici jačaju fizičko tijelo, djeluju opuštajuće na mišiće uz kralježnicu, a to rezultira spontanim vraćanjem kralježnice u ispravan položaj. Eterična ulja čiste organizam, pročišćavaju limfu, snaže i regeneriraju organizam.

Tehnika je vrlo jednostavna i može se savladati u jednoj večeri, lako se nadograđuje na postojeće znanje i lišena je nepotrebnih teoretiziranja čime je postignuta jednostavnost, kratkoća trajanja i povoljna cijena, a da nije nimalo izgubljeno na kvaliteti. Baš suprotno, na ovoj se radionici nauče činjenice o (kemotipiziranim) eteričnim uljima koje se na žalost drugdje još uvijek rijetko spominju a vrlo su važne za kvalitetan rad s eteričnim uljima. Nakon osvrta na kriterije kvalitete eteričnih i biljnih ulja, te opisa tehnike i njezine povijesti, polaznici uvježbavaju tehniku jedni na drugima.

Posebno dubinsko djelovanje eteričnih ulja nastaje zahvaljujući njihovoj sposobnosti da vrlo brzo prolaze kroz kožu i ulaze u tkivo tijela i povećavaju terapeutski efekt. Jednostavna i učinkovita metoda u poticanju imuniteta, te u strukturalno energetskom centriranju. Također, istraživanja pokazuju da eterična ulja imaju fantastičan efekt na inhibirajući rast bakterija staphyloccoccus i streptoccoccus.

Raindrop radionica i tretmani preporučuju se kod:

  • autuoimunih bolesti (multipla skleroza, reumatoidni artritis i dr.)
  • tegoba kralježnice (skolioza, kifoza, lumbo-ishijalgije)
  • stresa, živčane iscrpljenosti, nesanice, nervoze
  • smanjenog imuniteta i pomanjkanja energije
  • prevencije nastanka prehlada i gripe
  • bolova u leđima i kroničnog umora
  • herpes zoostera
  • melankolije
  • depresije

Odlučite već danas uživati u ovoj moćnoj, nenasilnoj tehnici masaže koja se u svijetu primjenjuje već desetljećima, a kojom su riješeni slučajevi kroničnih bolova u leđima. Ove kapi učinkovito i brzo tope stres, pa se često dogodi da klijent za vrijeme tretmana zaspi.

Kreator i voditelj radionice: Saša Radulović, aromaterapeut

Trajanje radionice: 4 školska sata (okvirno)

Napomena: polaznik sa sobom na radionicu mora donjeti papuče, dvije plahte i dva ručnika

Informacije i predbilježbe: office@aniasdemoras.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s