BEBE I DJECA

Sugestijom i poticajem zadovoljnih roditelja koji su godinama vjerovali mojim savjetima i prosudbi glede tretiranja njihove djece aromaterapijom, osmislio sam jednodnevnu radionicu za trudnice, novorođenčad i djecu. Radionica je koncipirana tako da bude praktična i jednostavna za svakog roditelja. Teoretski dio je podjednako zanimljiv kao i praktični, a kroz cijelu radionicu provlače se primjeri iz svakodnevnog života.

Veliku podršku dugujem i pedijatrima s kojima sam nerijetko izmjenjivao iskustva ističući djelotvornost aromaterapije kao nadopunu ili samostalnu metodu liječenja djece. Srećom, svijest roditelja, ali i liječnika, polako se mijenja i aromaterapija temeljena na francuskoj školi postaje sve priznatija. U konačnici, aromaterapija ipak ima reputaciju koja traje od 3500. godine prije nove ere.

Svaki roditelj je bio u situaciji kada je dijete naglo dobilo temperaturu po noći, a liječnik do jutra nije dostupan. Ili prepoznajete simptome gripe kod djeteta koju bi htjeli čim prije početi liječiti, svjesni da će savjet liječnik biti uzimanje (neefikasnog) antibiotika. Tu su i učestale tegobe poput nesanice kod djece, sezonskog pada imuniteta, dijareje na izletu, kinetoze, modrica i ogrebotina nakon igranja, specifičnih bolesti dječjeg kolektiva, te drugih koje se jednako uspješno mogu otkloniti i/ili spriječiti uporabom eteričnih ulja.

Užasan je osjećaj nemoći kada je dijete bolesno, a vi često ne možete puno toga učiniti kako bi izliječili ne samo simptome već i uzrok bolesti. Aromaterapija je idealna za upravo takva stanja i okolnosti – možete je lako i sigurno primjenjivati u bilo kojoj situaciji i na bilo kojem mjestu.

Program ove radionice namijenjen je za roditelje koji u svakom trenutku žele imati mogućnost kontrole nad zdravljem/bolesti svojeg djeteta. Ta kontrola može biti jednostavna, sigurna, brza i nadasve djelotvorna a zove se aromaterapija.

Sadržajno je radionica iznimno bogata jer pokriva širok spektar područja: od pojma aromaterapije do aromakozmetike i liječenja velikog broja zdrastvenih tegoba.

Neovisno o predznanju kojeg imate ili nemate u vikend radionici naučit ćete: što je aromaterapija, prednosti aromaterapije, kako aromaterapija djeluje, model francuske aromaterapije, što su eterična ulja, apsorpcija eteričnih ulja, kemotipizirana eterična ulja, kvaliteta eteričnih ulja, biljnih ulja i hidrolata, prepoznavanje patvorenih eteričnih ulja, čuvanje eteričnih ulja i hidrolata, načini uporabe eteričnih ulja kod djece, aromaterapija kroz trudnoću, aromaterapija i dojenje, najčešće bolesti i tegobe kod novorođenčadi i djece (o-12 godina), odabir kemotipiziranih eteričnih ulja s predloženim recepturama, aromakozmetika za bebe i djecu (koža, kosa, oči), izrada svakodnevnih preparata za njegu dječje kože…

✓ uključen pregledni pisani materijal
✓ broj polaznika: 2 do 4
✓ radionica je aktivnog karaktera: očekujem pitanja i vaše potpuno sudjelovanje
✓ postoji mogućnost dolaska u paru gdje je jedan roditelj pratnja
✓ ponijeti papuče, bilježnicu i olovku

Kreator i voditelj radionice: Saša Radulović, aromaterapeut

Trajanje radionice: 3 do 4 sata (okvirno)

Informacije i predbilježbe: office@aniasdemoras.com, 091 / 346 02 02

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s